Elämä senkus rullaa eteenpäin ja minä senkus kasvan ja kasvan. Äiti on jo ihan kauhuissaan kuinka nopeasti kasvan ja vahvistun ja on jo huolissaan että kohta alan lihoakin (näimme tässä viime viikonloppuna hyvin läskin version kauniista rodustani) joten äiti pitää nyt tarkkaan silmällä massuni kokoa. Katsoisi sitä omaansakin ja juosta kirmaisi ulkosalla niin kuin minä niin pysyvät mahalöllöt kurissa!

Äitillä on ollut paljon kiireitä ja projekteja koulussa nyt, joten hän ei ole paljoakaan ehtinyt leikkiä kanssani. Aina saan kyllä rakastavan suukon ja lämpimän halin kun sitä kaipaan, mutta leikittäminen ja lenkkeily on jäänyt isin hommaksi. Se onkin ihan kivaa, koska isi osaa leikkiä raisusti kun taas äiti on aina niin varovainen ja lopettaa leikin lyhyeen jos puren innoissani. On muuten yritetty uutta leikkiäkin mutten oikein vielä tajua miksi äiti heittäisi pallon pois jos kerran sillä haluaa leikkiä. Ja kun haen sen hänelle takaisin, hän vain viskaa sen taas pois! En minä jaksa sitä alvariinsa takaisin hakea ja väsynkin siihen hullujen touhuun aika äkkiä. Loppujen lopuksi äiti heittelee kaikki minun leluja ja kimittää että ne pitäisi hakea, mutten jaksa vaivautua. Ei viskoisi niitä jos niillä kerran pitäisi leikkiä!

Nukun myös paljon päivisin. Yhtä paljon siis kuin aina ennenkin. Säkkituolin olen hylännyt ja nukunkin nykyään isin työtuolin ja pyykkipussitelineen välisessä raossa (säkkituolissa riehun vain kun äiti tai isi yrittävät nukkua, koska se selvästikin ärsyttää heitä ;P). Lattia onkin mukavampi ja viileämpi ottaen huomioon paksun karvani joka on pikku hiljaa muuttumassa pennun pehmoisesta nukasta hieman karkeampaan, joka hylkii paremmin vettä ja likaa.

On ikävää kun en pääse vielä tutustumaan muihin lähipiirin koiriin, koska en ole saanut rokotuksiani vielä, mutta ensi viikolla joudun piikitettäväksi ja ehkä sitten minut voi jo päästää hieman nuuhkimaan muitakin kuin vain oman kotiväkeni nilkkoja. Saattaa kyllä olla että äiti hermoilee niitä piikkejä enemmän kuin minä, vaikka kyllä minuakin hieman jännittää. Ei se piikin saaminen ole koskaan kivaa kuitenkaan!